#49 Dynasti (2012)

I år er det 10 år siden vi startet Filmjunkiene, noe som føles ganske utrolig. Dette feirer vi med to spenstige nye episoder. Først ut er vår anmeldelse av filmen mange omtaler som Norges svar på kalkunklassikeren The Room (2003), nemlig Dynasti (Aase 2012). Har den et tilsvarende kultfilm potensial? Neste episode – som blir vår 50ende episode – får eksklusiv førpremiere på Ramaskrik filmfestival lørdag 19. oktober kl.15:00. For de som ikke tar turen til Oppdal blir episoden tilgjengelig på nett torsdag 31. oktober. Dette er en halvtimes dokumentar der vi har intervjuet oss selv og folk som Bob Murawski, Per Ingvar Tomren og Lars Erik Lie, hvor vi ser tilbake på våre 10 år som filmanmeldere på YouTube. Men først ut er Dynasti. Følg med til slutten for å være med på konkurranse!