#36 Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994)

Etter 1 års stillhet er vi tilbake med nye episoder av Filmjunkiene. Denne gangen holder vi til i en garasje på Vingnes, og starter sommeren med Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994). Rettere sagt nummer fire i Motorsagmassaker-serien. Filmen er regissert av Kim Henkel, som var med og skrev den originale The Texas Chainsaw Massacre (Hooper 1974), samt spilte gal naken hippie i Hoopers psykedeliske debutfilm Eggshells (1969). Det tok tre år før Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation ble gitt ut, noe som blant annet skyldes at hovedrolleinnehaverne Renée Zellweger og Matthew McConaughey ikke ville at folk skulle se den, etter at karrierene deres skjøt fart utover 1990-tallet. Hvorfor? Se dagens episode, så får du muligens svaret:

Ekstramateriale:

Vi oppfordrer til diskusjon/feedback i kommentar-feltet! 🙂