Oslo Fright Fest 2010 (dokumentar m/Ruggero Deodato & Christina Lindberg)

I forbindelse med Oslo Fright Fest som starter i dag, tenkte vi det var passende å slenge ut en liten dokumentar vi laget da festivalen ble arrangert for første gang i oktober 2010. Oslo Fright Fest er en filmfestival som tar for seg skrekk og fantasyfilmer. Den ble holdt på Det Norske Studentersamfunn i 2010, og i år holdes den på Vika kino. Et sted der skrekkfilmfans kan samles, sosialisere, kjøpe filmer, se film og møte celebre skrekkfilmfolk. Slike conventions er store i utlandet, men har tidligere vært stor mangelvare blant skrekkfans her i Norge.

I denne dokumentaren møter vi skuespillerinnen Christina Lindberg (Thriller – en grym film (Vibenius 1974)), den kontroversielle filmskaperen Ruggero Deodato (Cannibal Holocaust (Deodato 1980)) og skrekkentusiastene i møte med hverandre.

Jeg fullførte klippen på dokumentaren i natt. Så den er rykende fersk! Forhåpentligvis vil den inspirere folk til å ta seg turen på årets Oslo Fright Fest, da arrangement i 2010 var vanvittig fett. Det at festivalen var såpass nyoppstartet og det ikke krydde av folk, gjorde at man hadde veldig fri tilgang til å prate med legendene Lindberg og Deodato. Ruggero og Christina syntes også det var en stortrivelig helg. Så møt opp på årets arrangement og ta et gjensyn/se hva dere gikk glipp av for to år siden:

For mer info om Oslo Fright Fest: https://www.oslofrightfest.no

– Aleksander