#41 Slasherspesial del.I

Slasher1
Det er sommer, det er sol og det er tid for slasherfilm! Ja, dere vet, slike filmer der en maskert morder knerter tenåringer én etter én. Spenningsmotivene er ofte: «hvem er morderen?», «hvordan blir tenåringene drept?» og ikke minst: «hvor overbevisende eller lite overbevisende vil effektene være?» I denne anledningen har vi satt oss på hytta til Aleksander i Kristiansand for å snakke om fem obskure slasherfilmfavoritter. Dette er forøvrig location for flere lavbudsjettsslashere Aleksander laget som ung, og var også stedet hvor han stiftet seg nærmere bekjentskap med sjangeren på TvNorge, etter å ha strevet med å få antennekabelen i riktig posisjon. Rettere sagt riktig sted å snakke om glemte juveler innenfor slasherfilmsjangeren. Fem nye favoritter kommer neste uke! Hva er deres favoritter?