Nye episoder fra Filmjunkiene

Nå har det gått nærmere 1 år siden forrige episode av Filmjunkiene. Hvorfor har det tatt så lang tid? Først og fremst har mye av tiden gått til dokumentarfilmprosjektet Bredo Greve – Filmrebell (2014). Filmen er nå endelig ferdig, og hadde premiere på Dokumentarfilmfestivalen i Volda i april. Dette er en helaftensdokumentarfilm på 80 minutter, som går igjennom den uvanlige og opprørske filmhistorien til Bredo Greve. Teaser kan dere se her:

Dette har selvsagt ført til at all energi har blitt lagt ned i Bredo Greve prosjektet, og lite har blitt lagt ned i Filmjunkiene webserien. For det andre så bor jeg og Ivar i forskjellige byer. Jeg (Aleksander) holder til i Oslo, mens Ivar holder til i Lillehammer. I forhold til logistikk og sånt har det gjort det litt knotete å få kjørt i gang nye Filmjunkiene episoder på løpende bånd. Men ting forandrer seg. Ivar planlegger å flytte til Oslo til høsten, og med Bredo Greve prosjektet ferdig, håper vi at dette åpner mulighetene for flere Filmjunkiene episoder. Inntil videre har vi faktisk to ferske episoder å by på.

Et glimt fra Filmjunkienes nye episode.

Et glimt fra Filmjunkienes nye episode. Foto: Alrik Fallet

Første episode kommer allerede tirsdag den 1.juli, mens den andre kommer den 8.juli. Hvorfor på tirsdag av alle dager? Vel, da er det nøyaktig fem år siden vi kom med vår første episode Don’t Answer the Phone. For å markere 5 års jubiléet har vi laget to eksklusive episoder, som blir noe helt utenom det vanlige. Vi kan røpe så mye at det blir en Topp 10 liste og at episodene foregår på en flåte på Mjøsa. Så book av 1. og 8.juli i kalenderen folkens!

– Aleksander U. Serigstad