Videominnet #02 The Texas Chainsaw Massacre (1974)

Videominnet er et spinoffshow jeg (Aleksander) laget ut av Filmjunkiene i 2012. Idéen er å ta for seg en VHS (eller for den saks skyld en DVD) som man har nostalgiske minner knyttet til. I første episode tok jeg for meg Treasure Island (Hough 1972) med Orson Welles i hovedrollen. Siden dette var den første filmen jeg noensinne fikk på VHS, var det passende å dedikere første episoden til den. Hver episode vil være personlige minner, så derfor vil enten jeg eller Ivar opptre alene i videoene, men vi er også åpne for å ha gjestebidrag til serien. Ettersom Filmjunkiene og Bredo Greve – Filmrebell (2014) har vært hovedprioritetene de siste årene ble Videominnet lagt litt til siden… inntil nå! Den nyeste episoden er dedikert til Tobe Hoopers klassiker Motorsagmassakren (Hooper 1974). Jeg snakker om mitt førstemøte med filmen på VHS og ser på hvordan filmen har satt sine spor i Norge via popkulturen.