#46 Hard Ticket to Hawaii (1987)

Hard Ticket to Hawaii1
Etter en lengre pause er vi nå tilbake med nye episoder av Filmjunkiene! For første gang i Full HD. Siden sist har vi kommet ut med dokumentarspillefilmen Bredo Greve – Filmrebell på DVD. Filmen kan bestilles fra Platekompaniet og CDON. Nok skamløs reklame for nå. Kickboksing, cheese, rullebrett, bazookaer og pupper står på menyen i vår nyeste episode. Her tar vi for oss b-film-auteur Andy Sidaris actionklassiker Hard Ticket to Hawaii (1987). En passende film å snakke om nå som sommeren nærmer seg. Episoden har også engelske undertekster for våre internasjonale venner. På søndag legger vi også ut en artikkel om Andy Sidaris, skrevet av VHS-junkien selv – Carl August. Neste episode kommer torsdag 26. mai. Inntil videre, her er episoden: